Princess Premium WOODCORE SG9-LB Indoor Hockeystick

Prijs : € 94.95

Hockey

Princess

Grijs


Princess Premium WOODCORE SG9-LB Indoor Hockeystick Ga naar Sporthuis-nl

voor € 94.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Kortom, deze stick is de ideale metgezel voor de zaalhockeyer die een evenwicht zoekt tussen traditie en innovatie..

Het blad van de stick is zorgvuldig ontworpen om de bal precies te kunnen sturen, wat resulteert in nauwkeurigheid in je tactische spel.
Of je nu een ervaren zaalhockeyer bent of je vaardigheden nog aan het ontwikkelen zijn, de Princess Premium WOODCORE SG9-LB Indoor Hockeystick biedt een betrouwbare prestatie voor spelers die houden van de klassieke feel van een houten kern in combinatie met moderne technologieën. De 25% carbonconstructie biedt een goede balans tussen kracht en controle, waardoor je zowel krachtige schoten als precieze passes kunt uitvoeren.
Het ergonomisch gevormde handvat biedt een comfortabele grip en uitstekende controle, zelfs tijdens intense wedstrijden.

Deze stick maakt gebruik van een houten kern (woodcore) als basis, wat zorgt voor een vertrouwde feel en respons.
Met een geavanceerde SG9 Low Bow kromming, is deze stick perfect voor spelers die houden van een lage kromming voor optimale controle en manoeuvreerbaarheid. De Princess Premium WOODCORE SG9-LB Indoor Hockeystick is een uitstekende keuze voor zaalhockeyers die op zoek zijn naar een combinatie van traditionele technieken en moderne innovatie.



Eigenschappen
Naam Princess Premium WOODCORE SG9-LB Indoor Hockeystick
Hockey
Princess
Type Grijs
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Unisex