Adidas X Crazyfast.2 FG Voetbalschoenen

Prijs : € 99.95

voetbalkleding

adidas

Wit


Adidas X Crazyfast.2 FG Voetbalschoenen Ga naar Sporthuis-nl

voor € 99.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Deze schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, zodat je kunt kiezen voor een look die bij jouw persoonlijkheid en stijl past..

Bovendien biedt de lichtgewicht buitenzool flexibiliteit en mobiliteit, zodat je je natuurlijk kunt bewegen en je snelheid kunt maximaliseren.
Met het opvallende design en de kenmerkende adidas-stijl zijn de adidas x CrazyFast.2 FG voetbalschoenen niet alleen prestatiegericht, maar ook stijlvol. Dit vermindert vermoeidheid en zorgt voor extra comfort tijdens het spelen. De strategisch geplaatste noppen zorgen voor snelle acceleratie, scherpe wendingen en snelle veranderingen van richting, waardoor je je tegenstanders gemakkelijk kunt ontwijken.
De tussenzool van de schoen is uitgerust met responsieve dempingstechnologie om schokken te absorberen en energie terug te geven bij elke stap die je zet. Deze noppen zijn ontworpen om optimale grip en stabiliteit te bieden op stevige natuurlijke grasvelden.

De TechFit-kraag zorgt voor een sokachtige pasvorm rond de enkel, waardoor je extra ondersteuning en stabiliteit krijgt tijdens snelle sprints en wendingen.
De adidas x CrazyFast.2 FG is voorzien van een geavanceerde FG-noppenconfiguratie. Dit zorgt voor maximale controle over de bal en een verbeterd balgevoel. Deze schoenen zijn perfect voor snelle en behendige spelers die de tegenstander willen verslaan met hun explosieve snelheid en onvoorspelbare bewegingen.
De bovenkant van de schoen is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal dat zorgt voor een lichtgewicht gevoel en een nauwsluitende pasvorm. De adidas x CrazyFast.2 FG voetbalschoenen zijn ontworpen om je snelheid en wendbaarheid op het veld te optimaliseren.



Eigenschappen
Naam Adidas X Crazyfast.2 FG Voetbalschoenen
Voetbalkleding
Adidas
Type Wit
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Unisex