Adidas Ajax Junior Trainingstop

Prijs : € 39.95

voetbalkleding

adidas

Wit


Adidas Ajax Junior Trainingstop Ga naar Sporthuis-nl

voor € 39.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Combineer het met andere Ajax-trainingskleding voor een complete en sportieve look..

Het is niet alleen geschikt voor trainingssessies, maar kan ook casual gedragen worden om je clubtrots te tonen. De regular fit zorgt voor een comfortabele pasvorm en maximale bewegingsvrijheid.
De adidas Ajax Junior Trainingstop 2023-2024 is een essentieel onderdeel van de trainingsuitrusting voor jonge Ajax-fans. Het biedt uitstekende vochtafvoerende eigenschappen om zweet van de huid af te voeren, waardoor je droog en comfortabel blijft, zelfs tijdens intensieve trainingssessies. Hiermee kunnen jonge supporters hun liefde voor de club tonen.
De trainingstop is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt op de huid en tegelijkertijd ademend en lichtgewicht is.

Het is uitgevoerd in de kenmerkende kleuren van Ajax, namelijk rood en wit, en is voorzien van het clublogo van Ajax en het adidas-logo op de borst. Deze trainingstop is speciaal ontworpen met oog voor de behoeften van jonge voetballers en biedt optimale prestaties en bewegingsvrijheid.
De Ajax Junior Trainingstop heeft een eigentijds design met een halve rits aan de voorkant voor een verstelbare pasvorm en ventilatie-opties. De adidas Ajax Junior Trainingstop 2023-2024 is de perfecte keuze voor jonge Ajax-supporters die willen trainen in stijl en comfort.



Eigenschappen
Naam Adidas Ajax Junior Trainingstop
Voetbalkleding
Adidas
Type Wit
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 1.00
Geslacht Kinderen