Asics Gel-Cumulus 25 Dames Hardloopschoenen

Prijs : € 119.95

Running

Asics

Zwart


Asics Gel-Cumulus 25 Dames Hardloopschoenen Ga naar Sporthuis-nl

voor € 119.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Deze creëert een soepele en efficiënte afwikkeling van je voeten..

De Cumulus 25 heeft een design met een volledig grondcontact. De hiel en voorvoet zijn wat breder gemaakt zodat je een stabieler platform hebt. Of je nu gaat lopen in droge of natte omstandigheden, je hebt altijd de juiste tractie. De PureGEL is direct onder de hak geplaatst zodat je tijdens de landing een optimale demping krijgt.
De AHAR LO en AHARPLUS-slijtzool geeft een goede grip en duurzaamheid.

De FF BLAST PLUS-technologie zorgt voor lichtgewicht schokabsorptie en een responsief gevoel bij elke stap die je zet. We kennen dit dempingsmateriaal onder andere van de ASICS Gel Nimbus 25 en de ASICS Novablast 3. De OrthoLite™ X-30 inlegzool zorgt voor een zacht instapcomfort en is geproduceerd met een verfproces waarbij 33% minder water nodig is dan bij normale verfprocessen.
Ervaar een zachter gevoel onder je voeten dankzij het nieuwe FF BLAST PLUS-foam in de tussenzool. Dit doet ASICS om afval te verspillen en de CO2-uitstoot te verminderen.

Minstens 75% van het bovenwerk is gemaakt van gerecyclede materialen. Er zijn reflecterende details aangebracht zodat je extra zichtbaar bent in omgevingen met weinig licht. Ook is het bovenwerk aangepast en helpt om de voeten beter te laten ademen.
Het Engineered Jacquard mesh bovenwerk is zeer comfortabel en ademend. Bovendien is de slijtzool bij de hiel en breder gemaakt om de stabiliteit van de schoen te verbeteren.

Het nieuwe PureGEL is lichter en heeft meer demping dan de gel in de Cumulus 24. De gel demping in de hak is niet meer te zien, maar is verwerkt in de tussenzool. Dit dempingsmateriaal is zachter, lichter en geeft een energieke loopervaring. Daardoor is de schoen nog comfortabeler geworden voor je dagelijkse trainingen.
Wat zijn de updates? De tussenzool is 2mm dikker gemaakt en bestaat nu volledig uit het veerkrachtige FF BLAST PLUS foam.

Om dit 25e jubileum te vieren heeft ASICS de Cumulus voorzien van veel nieuwe updates ten opzichte van de voorganger. De Gel Cumulus 25 zijn neutrale hardloopschoenen.



Eigenschappen
Naam Asics Gel-Cumulus 25 Dames Hardloopschoenen
Running
Asics
Type Zwart
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Dames