Nike React Infinity Flyknit Dames Hardloopschoenen

Prijs : € 109.95

Running

Nike

Roze


Nike React Infinity Flyknit Dames Hardloopschoenen Ga naar Sporthuis-nl

voor € 109.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Het foam zelf is hoger, voor een zacht gevoel.
- Een hybride tong combineert een aansluitend gevoel met de verstelbare pasvorm van een traditioneel design.- Zachte vulling langs de kraag zorgt voor een dempend raakvlak.- Extra rubber op de buitenzool zorgt voor grip en stevigheid..

En dat betekent een responsievere ervaring. Een brede vorm zorgt voor een stabielere ervaring en geeft energie vrij bij iedere stap.
Minder materiaal tussen de inlegzool en middenzool zorgt ervoor dat je dichter bij het foam zit. Het biedt flexibiliteit wanneer je voet loskomt van de grond, een soepele ervaring wanneer je voet vooruit beweegt, en demping bij het contact met de grond. Zo biedt het ondersteuning voor de drie fasen van afwikkeling tijdens het hardlopen.

Het foam is gevormd zoals het onderstel van een schommelstoel. De schoen heeft nog steeds Flywire technologie voor ondersteuning bij de middenvoet.Nike React is een licht, sterk foam voor een soepele, responsieve loopervaring. Het resultaat is een fris gevoel dat je voet omsluit en je bewegingen niet beperkt. Blijf hardlopen, het kan.Het FlyKnit bovenwerk heeft specifieke zones die zijn ontworpen voor optimale ventilatie, flexibiliteit en omsluiting.

We hebben zelfs nog meer demping aan de kraag toegevoegd voor een zacht gevoel en bescherming. Een ventilerend bovenwerk zorgt voor een omsloten, flexibel gevoel. De Nike React Infinity Run 3 geeft je een zacht en stabiel gevoel voor een soepele loopervaring tijdens zowel lange als korte runs. Nog steeds ontworpen om je gaande te houden.

Nog steeds onze meest geteste schoen.



Eigenschappen
Naam Nike React Infinity Flyknit Dames Hardloopschoenen
Running
Nike
Type Roze
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Dames