Malik Comfort Grip Wit

Prijs : € 8

Accessoires

Malik

Wit


Malik Comfort Grip Wit Ga naar Sporthuis-nl

voor € 8

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

De grip is zeer vochtabsorberend.- Lengte is 1.80m- Verkrijgbaar in verschillende kleuren- Geeft een écht 'kussen' gevoel.

De gladdere onderkant zorgt ervoor dat je sneller aan kunt passen aan de situatie. De grip heeft speciale tractie punten aan de bovenzijde voor een goede grip en controle. Dan ben je weer op en top voorbereid op je nieuwe hockeywedstrijd. Als de oude grip versleten is en niet meer de juiste grip en controle biedt, haal die er dan af en draai deze vervangingsgrip erop.

De grip is zeer vochtabsorberend.- Lengte is 1.80m- Verkrijgbaar in verschillende kleuren- Geeft een écht 'kussen' gevoelDe Malik Cushion Grips is een extra zachte hockeygrip van Malik en wordt gebruikt voor hockeysticks. De gladdere onderkant zorgt ervoor dat je sneller aan kunt passen aan de situatie. De grip heeft speciale tractie punten aan de bovenzijde voor een goede grip en controle. Dan ben je weer op en top voorbereid op je nieuwe hockeywedstrijd.

Als de oude grip versleten is en niet meer de juiste grip en controle biedt, haal die er dan af en draai deze vervangingsgrip erop. De grip is zeer vochtabsorberend.- Lengte is 1.80m- Verkrijgbaar in verschillende kleuren- Geeft een écht 'kussen' gevoelDe Malik Cushion Grips is een extra zachte hockeygrip van Malik en wordt gebruikt voor hockeysticks. De gladdere onderkant zorgt ervoor dat je sneller aan kunt passen aan de situatie. De grip heeft speciale tractie punten aan de bovenzijde voor een goede grip en controle.

Dan ben je weer op en top voorbereid op je nieuwe hockeywedstrijd. Als de oude grip versleten is en niet meer de juiste grip en controle biedt, haal die er dan af en draai deze vervangingsgrip erop. De Malik Cushion Grips is een extra zachte hockeygrip van Malik en wordt gebruikt voor hockeysticks.



Eigenschappen
Naam Malik Comfort Grip Wit
Accessoires
Malik
Type Wit
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 6.95
Geslacht Unisex/Kinderen