Tussenblokjes Voor Tussenprofiel

Prijs : € 1

Horren

horrenbouw

Hor-onderdelen


Tussenblokjes Voor Tussenprofiel Ga naar Horrenbouw-nl

voor € 1

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Horrenbouw-nl.

Vervolgens bezorgen wij uw onderdeel snel thuis en kunt u aan de slag met het maken van uw eigen hor..

horramen Greepjes voor raamhorren Inrolpees Magneten Wervels Scharnieren Veertjes Horprofielen Horgaas per strekkende meter Horgaas per volle rol Horprofielen Direct tussenblokjes voor tussenprofielen bestellen Heeft u het geschikte onderdeel voor uw hor gezien? Twijfel dan niet en bestel direct. Wij verkopen de volgende onderdelen: Hoeken t.b.v. Soorten onderdelen Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een onderdeel voor raamhor, hordeur of inzethor te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Door onze ervaring en relaties, bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed gamma van onderdelen. Losse hor onderdelen en Horrenbouw Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste hor onderdelen voor al uw toepassingen te leveren. Het gaat hier om tussenblokjes voor de tussenprofielen voor voorzethorren. Let op: deze blokjes zijn niet geschikt voor 'tussenprofiel voor inzethor', die worden gemonteerd met een popnagel of een parker (schroef).

Bent u op zoek naar een onderdeel voor inzethorren, raamhorren of hordeuren? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Wij verkopen tevens alle onderdelen die u nodig heeft voor het maken van uw eigen hor. De afmetingen zijn 35 x 10 x 10 mm. Bestel altijd per 2 stuks.

Het hor tussenblokje voor tussenprofielen is verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Vanaf een afmeting van (ongeveer) 1,50 meter adviseren wij om een tussenprofiel te gebruiken, dit in verband met de stevigheid van de hor. Horonderdelen tussenblokjes Hor tussenblokjes worden gebruikt voor de bevestiging van een tussenprofiel.Eigenschappen
Naam Tussenblokjes Voor Tussenprofiel
Horren
Horrenbouw
Type Hor-Onderdelen
Aanbieder Horrenbouw-Nl
Levertijd 1 TOT 3 WERKDAGEN
Verzendkosten 3.95
Extra 1 tot 2 werkdagen levertijd