Magimix Citiz Nespresso

Prijs : € 146

Wonen|Koffie en

Magimix


Magimix Citiz Nespresso Ga naar Expert-nl

voor € 146

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Expert-nl.

Probeer welke koffie het beste bij u past..

Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Van de koffiebessen tot de koffie die u drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Recycle mee door uw gebruikte capsules in te leveren.
Uitzonderlijke koffie
Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken.

Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Zo bespaart u energie.
Duurzaamheid & recyclen
Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable QualityTM Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. De automatische energie-besparingsfunctie schakelt de machine uit na 9 minuten niet gebruikt te zijn.

Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. De gebruiksvriendelijke functies omvatten twee programmeerbare knoppen met automatische stopfunctie voor espresso en lungo koffiebereidingen.
19 bar druksysteem & energiebesparing
De hogedrukpomp van 19 bar zorgt elke keer weer voor een heerlijke kop koffie met een stevige en romige crema-laag. Moderne technologie en design
De CitiZ is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke machine, ontworpen voor liefhebbers van modern design.Eigenschappen
Naam Magimix Citiz Nespresso
Wonen|Koffie En
Magimix
Aanbieder Expert-Nl
Levertijd Voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis
Subcat Koffie en thee